Translate

Y seguimos con el regalo, parte 5ª

Hola de nuevo!

¡Cuánto tiempo sin escribir! Pero es lo que tiene ser autónoma jeje, que el tiempo va pasando haciendo mil cosas y dejas un poquito de banda tus hobbies personales. Pero no pasa nada, verdad? Ya que hoy os traigo un poquito más....

Os recuerdo:

1a parte --> http://amandoloquesehace.blogspot.com.es/2016/03/fue-un-regalo.html
2a parte --> http://amandoloquesehace.blogspot.com.es/2016/03/seguimos-con-el-regalo-2-parte.html

3a parte --> http://amandoloquesehace.blogspot.com.es/2016/03/sesguimos-con-el-regalo3a-parte.html

4a parte --> http://amandoloquesehace.blogspot.com.es/2016/03/seguimos-con-el-regalo-parte-4.html

Com obrir una escola bressol i no morir en l’intent
(Titulo que en próximos capítulos será cambiado)

Amb tot el meu amor, a les nostres famílies, amics que han confiat en nosaltres i en la nostra amistat que està per sobre de totes les coses.


Escrit per Laia M.T 
Inici - Març del 2015

Com només teníem 4 nens anàvem a fer la compra i la neteja de l’escola a fons el cap de setmana i ho fèiem juntes, i ens vam adonar que no teníem cap de setmana i ens vam repartir els caps de setmana, uns tu, uns jo. Però quan ja van començar a apuntar-se més nens, no es podia ni amb el carret de la compra, era horrible. Llavors, més tard, com ja ens ho podíem permetre, fèiem la compra al supermercat i demanàvem que ens la portessin a l’escola. 
Un gran avenç!
 Ara ja és una altra història, eh!


Pensar que no tiraríem endavant i en menys de 6 mesos ja teníem bastants nens i començar a necessitar mestres! Fer contractes, números i ara mira’ns (21/3/2015), 9 mestres treballant, ens compto a nosaltres, una cuinera que també és mestra i 3 estudiants de practiques!

Donar el meu telèfon personal (Laia) per portar l’escola i no poder descansar/desconnectar ni els caps de setmana, ja que les famílies contactaven 24hores amb nosaltres, és a dir amb mi i el meu mòbil. Per sort ja no és així, cadascuna tenim un número i l’escola un altre.

Que una persona de confiança ens porti la web i ens deixi...a mitges...ja no ens tornarà a passar, ara sabem que val més la pena pagar que està pendent de la bona caritat dels altres.

Que de cop i volta dues mestres et diguin que se’n van. Una perquè no encaixa amb l’escola i l’altre perquè l’han trucat d’una escola de primària. Vam sobreviure? Oi tant! I que a més a més una d’elles marxi sense donar els 15 dies i vulgui cobrar tot el seu sou, perquè clar ella a treballat, si però per unes coses s’ha de complir la llei i per altres no!

Cobrar als pares 2 cops el rebut del mes, sort que eren 4 nens, ja que encara no sabíem com funcionava l’aplicació de la caixa i per sort no els hi va ocasionar cap problema.

Que els pares es pensin que som una copisteria i que ens enviïn un email amb entrades per anar a la Sagrada família i que necessiten que els imprimim per aquí 10 minuts.

Demanar a les famílies que portin fotos dels seus fills i que ens les enviïn per email perquè nosaltres les imprimim. Sabem que no tenen temps, però nosaltres no teníem impressora, jajja!

Que hi hagi un follet que es menja els ferreros  i que no es trobi el follet mai. Perquè aquest follet fa moltes coses...amaga els draps dins de la rentadora, mou els objectes..fa tantes coses que ningú seria capaç de fer-les!!

Al principi de tot no teníem rentadora! Jaja que risa, cada divendres agafàvem tota la roba de l’escola i ens la emportàvem a casa per rentar-la nosaltres, vaja tela! Per fi, vam començar a tenir més beneficis i vam comprar una rentadora i una súper secadora!!!

Prendre la decisió d’obrir els dissabtes per fer “English Days” per donar-nos a conèixer. I adonar-nos que funciona i que és cert que el “boca boca” existeix. Després decidir fer-ho un cop al més per no morir realment.

Intentar ser més que una escola convencional i oferir xerrades pedagògiques als pares a càrrec nostre i més tard de les nostres mestres. I ara de professionals J

Intentar canviar el sistema de les vacances de les escoles i obrir sempre, només tanquem quan les famílies també tenen festa. És dur, però ells ho recompensen tot.

Clar, no és suficient ser tècnica en educació infantil, ser mestra de primària i tenir algun màster, no és suficient, cal tenir la carrera de mestra en educació infantil per poder tenir una escola, però no passa res, nosaltres som molt espavilades i les dos ens l’estem treien. Si, podem amb tot i més, oi?


                     ___________________________________________________________


Y..aquí se acaba el regalo, ya que no tengo su parte. Entonces aquí es cuando empieza la segunda parte de este magnifico regalo y es cuando se le cambia el nombre.

Espero que os haya gustado hasta aquí pero ¡ahora viene la parte más interesante!

Besitos y buen domingo a todos.

Recordad: Lo más importante es ser uno mismo desde el inicio hasta el final. L.M.T









No hay comentarios:

Publicar un comentario